Ervaar ultiem comfort. Met onze Renson terrasoverkappingen kunt u elke dag, de gehele dag van ‘s ochtends vroeg in de morgen tot diep in de nacht genieten van uw tuin. Met de moderne en minimalistische uitstraling is dat dan ook de eye catcher van uw tuin. Met de eindeloze kleur combinaties en accesoires is het een prachtig luxuese overkapping waardoor ik u echt optimaal kunt genieten.

Renson Lamellendak Camarque

Renson Camarque

Deze innovatieve en modulair  terrasoverkappingen kunnen aangevuld worden met het ruimste aanbod perfect geïntegreerde zij-elementen. Met Camargue heb je keuze tussen een dak met roteerbare lamellen of roteerbaar & openschuifbaar. Doordat alle accesoires mooi geïntegreerd zijn is het maatwerk tot op de milimeter te produceren. 

Renson Lamellendak Algarve

Renson Camarque wit

De Algarve is met zijn slanke draagstructuur een prachtige oplossing voor een horizontaal zon- waterwerend dak met alluminium lammellen. Door de onzichtbare schroeven is duidelijk dat het hier gaat om de hoogste kwaliteit. Er is een uitgebreid aanbodaan zij-elementen. De maximale koppeling is tot 6x6m zonder tussenkolom.

Renson Lamellendak Aero Line

maxresdefaulrenson-skye-open-hd

Horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare lamellen, perfect integreerbaar in nieuwe of bestaande constructies. Door het minimaal design voor subtiele intergratie en inzetbaar in elke stijl. Door de eindeloze maatwerk mogelijkheden is de Aero line prachtig in elke situatie. Koppelbaar tot 6x6m.

Renson Terrasoverkapping Ellice

Ellice_Detail_2

De Ellice is een terrasoverkapping met een zeer moderne uitstraling. Het allimium lamellendak bestaat uit een slanke draagstructuur die zowel vrijstaand als tegen de gevel gemonteerd kan worden. Met opties zoals fixscreens om de zijkanten af te dichten en Lineo led lamellen voor extra verlichting kan deze overkapping naar ieders wens worden samen gesteld. De Ellice is leverbaar in 20 kleuren.

Renson Terrasoverkapping Lapure

Stevig_doek_terrasoverkapping

De Lapure is de perfecte oplossing voor een minimalistische designoverkapping met doek aan je huis. Het concept met de aluminium kolommen heeft zich in weer en wind bewezen.  Door de verlichting en eventuele triangle opties kunt u continu blijven genieten. Door de fix-screen technologie heeft de Lapure geen zakvorming en bij open dak een volledig panoramisch zicht.