Renson Aero Line

Renson algarvedak
Renson algarvedak

Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet!

Deze eenvoudige en praktische dakstructuur met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

Uitmuntend gebruikscomfort!

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden. Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De Algarve® Roof kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers.
Een regen- en windsensor zorgen voor een extra gebruiksgemak.

Technische specificaties

Afmetingen: Max: Span 4500 mm x Pivot 6050mm (in één stuk)
Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak (60-80 micron)
Bediening: Elektrisch
Regenintensiteit: Kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 144 mm/h tot 180 mm/h welke max. 2 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 10 jaar voor. (Cf. Belgische regenstatistiek : norm NBN B 52-011)
Windbestendig: Tot 120 km/h bij gesloten lamellen
Draagkracht: Tot 110 kg/m2 *

VRAAG EEN OFFERTE AAN