OneQ Sets

logo oneq
OneQ IS EEN NEDERLANDS DESIGNMERK IN BUITENKEUKENS EN BARBECUES

Het modulaire kooksysteem kan zowel in de eigen oneQ onderstellen (Legs) van 40x40cm gebruikt worden, alsook worden ingebouwd.

De Legs kunnen in alle richtingen aan elkaar gekoppeld worden en vervolgens worden voorzien van een eigen functie, zoals een gasbarbecue, een kolenbarbecue, een snijplank, een wijnkoeler of een spoelbakje. Op deze manier stelt u zelf -in lijn met uw wensen, beschikbare ruimte en budget- uw buitenkeuken samen.

OneQ Beton Tafel

OneQ Concrete Table

De betontafel van oneQ is voorzien van 3 openingen, waarin u de oneQ modules van uw keuze kunt plaatsen. Voor het inbouwen van een Flame of Glow dient u tevens een Socket te bestellen en mocht u een vaste deksel op uw Flame of Glow wensen, dan dient deze gemonteerd te worden met de Socket Adaptor Plus.

De RVS onderplaat is inclusief; de oneQ modules niet.

 

€1499,00

OneQ Flame Set

OneQ Flame set

De Flame Set is de ideale startset voor een leven lang kookplezier met oneQ!

De set bestaat uit 2 Legs, een Flame gasbarbecue met deksel en een bamboe snijplank. Alles in 1 doos voor een aantrekkelijke setprijs.

€629,00

OneQ Mini Flame Set

oneq mini flame barbecue

Deze compacte OneQ mini Flame barbecue met deksel is ideaal voor balkon of camping.

 540,00

OneQ Flame

OneQ Flame gas burner

De Flame is de krachtige 8kW gasbarbecue van oneQ. Door de gepatenteerde branderpijpen is het gehele oppervlak van uw rooster of bakplaat bruikbaar (geen zg. ‘cold spots’).

De Flame is -naast gebruik in de oneQ Legs-  in te bouwen in uw buitenkeuken of barbecuetafel. Hiervoor dient  u separaat een Socket te bestellen, die u in de uitsparing hangt alvorens te Flame te plaatsen.

 

€309,00

OneQ Glow

OneQ Glow charcoal burner

De  Glow is de houtskoolbarbecue van oneQ. De Glow kan geplaatst worden in het eigen onderstel (de Leg) van oneQ, maar kan ook eenvoudig ingebouwd worden in uw buitenkeuken of barbecuetafel.

Hiervoor dient  u separaat een Socket te bestellen, die u in de uitsparing hangt alvorens te Glow te plaatsen.

 

€209,00

OneQ Wet

Met de Ice voegt u een wijnkoeler of saladekom aan uw barbecuetafel of buitenkeuken toe. Deze uitvoering heeft een RVS plaat om de kom heen. De ice kan zowel in zwart als inox worden uitgevoerd!

 

€159,00

OneQ Ice

Met de Ice voegt u een wijnkoeler of saladekom aan uw barbecuetafel of buitenkeuken toe. Deze uitvoering heeft een RVS plaat om de kom heen. De ice kan zowel in zwart als inox worden uitgevoerd!

 

€159,00