One Q Accesoires

logo oneq

In 2007 vroeg de Nederlandse ontwerper Jan Willem Marijnissen zich af waarom de gastheer bij een barbecue vaak met zijn rug naar zijn gasten moet staan tijdens het bereiden van hun eten. Hij bedacht dat het veel socialer zou zijn om een barbecue te hebben, waar vrienden en familie zich omheen kunnen verzamelen.

Het eerste basisidee van oneQ was geboren: een kookeiland met verschillende kookfuncties op elke hoek. Uiteindelijk zorgde voortschrijdend inzicht en nieuwe ideeën ervoor dat het oorspronkelijke eiland werd verdeeld in afzonderlijke koppelbare modules om meer flexibiliteit te creëren. De minimalistische basis van het huidige OneQ-systeem -de Leg- was geboren, waardoor ontelbare verschillende opstellingen mogelijk werden.

Het minimalistische ontwerp van de OneQ Legs en de slimme manier waarop ze met elkaar verbonden kunnen worden, sprak een groot publiek aan. Marijnissen werd uitgedaagd om oneQ verder te ontwikkelen met de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit, design en kookeigenschappen in gedachten.

Hij creëerde oneQ vanuit een persoonlijke passie voor koken en de ambitie om iets nieuws aan de bestaande buitenkookmarkt toe te voegen. Door het flexibele ontwerp voldoet oneQ aan ieders behoefte, bescjikbare ruimte en portomonnee.

De oneQ modules kunnen eenvoudig worden gekoppeld en losgekoppeld zodat u de set op elk gewenst moment kunt wijzigen of uitbreiden.

OneQ Plate

OneQ Plate

Maak van uw oneQ Flame een professionele teppanyaki plate met de oneQ Plate. Plaats de Plate op de Flame in plaats van het rooster en u heeft een geweldige plancha voor groente, vlees of vis!

€169,00

OneQ Ring

OneQ Ring

Met de Ring maakt u van uw teppanyaki plate een eenvoudige wok. Plaats de Ring op de Plate en u kunt roerbakken zonder dat het een knoeiboel wordt.

€69,00

OneQ Kebab

OneQ Kebab

Maakt u ook zo graag vlees- en groente spiezen? Dat wordt wel heel eenvoudig met de oneQ Kebab. Geen verbrand of eenzijdig gegaard vlees meer!

€99,00

OneQ Shield

OneQ Shield

De Shield kunt op op het rooster van uw Flame of Glow plaatsten om geen vetspetters op uw barbecuetafel te krijgen en te voorkomen dat uw barbecue teveel afkoelt door de wind. 

€79,00

OneQ Hot

OneQ Hot

De Hot is een warmhoudrek dat u op het rooster van uw Flame of Glow plaatst. U houdt op deze manier een pannetje saus of gegaard vlees warm voor uw gasten.

€79,00

OneQ Tame

OneQ tame

Indirect koken is ‘hot’. U plaatst de Tame op de vlambeschermers onder het rooster van de Flame en slow-cooking wordt kinderspel.

€69,00

One Q Close

OneQ Close

De Close is een deksel om uw ingebouwde Flame of Glow te beschermen wanneer u deze niet gebruikt. De deksel is vervaardigd uit RVS en past exact over het grillrooster.

€59,00

OneQ Grill

OneQ Grill top

Mocht u het RVS rooster dat standaard bij de oneQ Glow en Flame geleverd wordt willen vervangen (of als u een extra rooster wilt).

€99,00

OneQ Dome

OneQ Dome

Met de oneQ Dome bent u in staat een kleine Kamado barbecue (van bijvoorbeeld The Bastard of Grill Guru) aan uw oneQ buitenkeuken toe te voegen.

€119,00

OneQ Topcombi

OneQ Topcombi

Wilt u koken met deksel op uw Flame of Glow? Dan kan met de Topcombi, voorzien van een houten handvat en een luxe thermometer. De Topcombi bestaat uit 3 delen: een windscherm, een warmhoudplaat en een losse deksel.

€279,00

OneQ Bamboo

OneQ Bamboo Cutting Board

De Bamboo is een mooie en praktische snijplank om uw buitenkeuken te completeren. Ook handig als u de Flame of Glow in uw barbecuetafel niet gebruikt en de uitsparing in uw tafel af wilt dekken.

€59,00

OneQ Drip

OneQ Oil drup cup

Mocht u het lekbakje -voor de opvang van het vet- dat standaard bij de oneQ Glow en Flame geleverd wordt willen vervangen.

€19,00

OneQ Grillhood

OneQ Roasting Hood

Wilt u koken met deksel op uw Flame of Glow? Dan kan met de Roasting Hood, voorzien van een houten handvat, luxe thermometer en glazen deel in de deksel. De deksel wordt aan de Legs gemonteerd.

€199,00

OneQ Topcombi

OneQ Cover 2x2

Om uw oneQ te beschermen tegen regen en vuil, kunt u deze afdekken met een hoes. Wij adviseren wel de hoes er regelmatig af te halen om condensvorming er onder te voorkomen en uw oneQ alleen af te dekken als deze goed droog is.

€69,00

OneQ Socket Inox

OneQ Built-in Socket Inox

De Socket is nodig om een oneQ Flame of Glow in te bouwen. Na het zagen van de juiste uitsparing wordt allereerst de Socket geplaatst en vervolgens de Flame of Glow.

€99,00

OneQ Socket Black

OneQ Built-in Socket Black

De Socket is nodig om een oneQ Flame of Glow in te bouwen. Na het zagen van de juiste uitsparing wordt allereerst de Socket geplaatst en vervolgens de Flame of Glow.

€99,00

OneQ Gasdrukregelaar

OneQ Gas hose regulator

De gasslang is 60 cm lang en schroeft u eenvoudig aan de gaskraan van de Flame. De andere zijde schroeft u aan de drukregelaar die u aan uw gasfles koppelt. De drukregelaar is geschikt voor 30mBar.

€19,00

OneQ Flame Tamers

OneQ Flame Tamers

Mocht u de vlambeschermers -die standaard bij de oneQ Flame geleverd worden- willen vervangen.

€29,00

OneQ Adapter

OneQ Built-in Hood Adaptor Inox

Met de Socket Adaptor creëert u een extra beschermrand bij het inbouwen van uw oneQ modules. Tevens kunt u met de Socket Adaptor uw modules inbouwen in een vierkante uitsparing en hoeft u geen extra randje te maken.

Vanaf €79,00

OneQ Lift

OneQ lift

De Lift is een handig hulpmiddel om uw rooster op een veilige en schone manier van de Glow of Flame te kunnen tillen. Onmisbaar als u kolen wilt bijvullen, het rooster voor de Plate wilt vervangen of een Tame onder uw rooster wil plaatsen.

€29,00