Relax Outdoor aanwezig op het The Art of Living event.

Relax Outdoor heeft wederom een mooie exclusieve beurs waarin wij alle paradepaardjes van ons mooi assortiment zullen tonen. De beurs zal plaatsvinden van 28 t/m 31 maart. Dit alles in de mooie locatie van Autotron te Rosmalen.

Relax Outdoor zal de unieke Endless Pools E550 zwemspa laten zien. Een unieke combinatie van zwemmen, hardlopen en zelf fietsen in een all in one fitness systeem. Daarnaast zullen we onze topper van Caldera Spa’s laten zien. De Caldera Spa Utopia Tahitian is een van onze all time favourites. Dit alles aangekleed met een prachtige loungeset en accessoires.

Tevens zal onze stand worden voorzien van de meest heerlijke geurbeleving van Scentmoods! De volautomatische machines zorgen ervoor dat het bij ons altijd fantastisch ruikt. Op deze manier is de ervaring helemaal compleet. Kom gerust langs om te vragen naar meer informatie.


Woon- en lifestylemagazine ‘the art of living’ organiseert voor de eerste keer hét woon- en lifestyle event waar high end particulier en professional tot elkaar komen! In de loop der jaren is de redactie regelmatig gevraagd om een event vanuit ‘the art of living’ te organiseren. De woonbeurs zal in 2019 van 28 t/m 31 maart plaatsvinden. Bij deze beurs voor wonen en lifestyle realiseren we een live ontmoeting voor onze relaties met onze lezers en online bezoekersgroep. Autotron in ‘s-Hertogenbosch is hiervoor als meest geschikte locatie geselecteerd vanwege de geweldige grote ruimte in een sfeervolle ambiance.  The Art of Living Event biedt alle mogelijkheden voor een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod. Het aanbod van producten is onderverdeeld in de volgende thema’s: Bouwen & Architectuur, Interieur, Tuinen & Lifestyle.


28 maart 2019 17:00 – 23:00

29 maart 2019 13:00 – 21:00

30 maart 2019 12:00 – 21:00

31 maart 2019 12:00 – 18:00 


Leave a Reply

Your email address will not be published.