Kleine Banner Excellent Rotterdam Cover

Relax Outdoor aanwezig op de Excellent Woonbeurs 2019

De Excellent Woonbeurs zal van 28 november tot 1 december weer plaats vinden in Ahoy Rotterdam. Relax Outdoor is tevens een vaste exposant op deze mooie Beurs.

U geniet van deze prachtige stands en spraakmakende designs, Iedere dag is een uniek programma van indrukwekkend entertainment zoals modeshows en spetterende optredens. Zo begint dit spektakel met een spectaculaire openingsshow op 28 november.

Iedere dag kunt u volop genieten van luxe en vakmanschap. Oriënteer u zelf op onze beurs en krijg inzage in de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen & leven. Wij zorgen voor een grote diversiteit aan specialisten uit de interieur & lifestyle branche op maar liefst 12.000 m2.

Natuurlijk is ook Outdoor een belangrijk aspect van deze beurs. Relax Outdoor pakt daarom ook wederom groots uit. Zo zullen wij dit jaar onze totaalconcept van Renson Outdoor presenteren. Daarnaast zullen wij onze Endless Pools E550 demonstreren door Stefan van der Pal die hierin zal gaan trainen voor zijn Elfstedenzwemtocht.

Onze stand zal volledig worden aangekleed met onze prachtige producten en wij staan u graag te woord voor een passend advies over u totaal concept om buiten te kunnen blijven genieten.

Bent u ook zo benieuwd geworden naar onze stand op de Excellent Woonbeurs neem dan contact met ons op voor eventuele vrijkaarten.